A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

FERNOX Cleaner F3 10 liter - tisztítószer 2000 liter vízhez

122.531 Ft (96.481 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: FERNOX-62555
Elérhetőség: Raktáron

FERNOX Cleaner F3 10 liter - tisztítószer 2000 liter vízhez

A Cleaner F3 egy univerzális tisztítószer, amely a kereskedelmi forgalomban hozzáférhető HVAC fűtő- és hűtőrendszerekben alkalmazható. Használható új rendszerek előzetes üzembe helyezéséhez, az átfolyási maradványok, olaj/zsír és egyéb rendszertörmelékek eltávolításához. A Cleaner F3 az iszap, vízkő és egyéb keringő törmelék eltávolítására is alkalmas a meglévő vagy szennyezett rendszerekben, javítva a hatékonyságot elkerülve a rendszerelemek károsodását. Ez a nagy teljesítményű, gyorsan ható tisztítószer kompatibilis a fűtő- és hűtőrendszerekben használatos összes fémmel és anyaggal, beleértve az acélt és az alumíniumot is.

A HVAC és a kereskedelmi forgalomban kapható könnyű fűtési és hűtési rendszerekhez tervezett univerzális tisztítószer, a Cleaner F3 használható új rendszerek üzembe helyezés előtti tisztítására, valamint a fluxusmaradványok, olaj/zsír és egyéb rendszertörmelékek eltávolítására. A Cleaner F3 az iszap, vízkő és egyéb keringő törmelék eltávolítására is használható meglévő, szennyezett rendszerekben, így javítva a hatékonyságot és elkerülve a rendszerelemek károsodását. Ez a nagy teljesítményű, gyorsan ható tisztítószer kompatibilis a fűtő- és hűtőrendszerekben használatos összes fémmel és anyaggal, beleértve az acélt és az alumíniumot is. Egy 10 literes termék akár egy 2000 literes rendszer kezelésére is alkalmas, 0,5%-os adagolási arány mellett.

  • Univerzális, pH-semleges tisztítószer új és már meglévő HVAC és a kereskedelmi forgalomban kapható könnyű fűtési rendszerek beüzemelés előtti tisztításához.
  • Speciálisan a piacvezető fluxusok, olajok, zsírok, vas-oxidok és egyéb rendszermaradványok gyors és hatékony eltávolítására került kialakításra.
  • A rendszerben maradása üzemi körülmények között legfeljebb egy hétig javasolt.
  • Gátolt tisztítószer, amelyet a rendszer a tisztítás során történő megvédésére terveztek.
  • Gyorsan ható diszpergáló technológiát tartalmaz, amely minden típusú rendszervízben alkalmazható: kemény, lágy, mesterségesen lágyított és demineralizált vízben egyaránt.
  • Nem habzó formula, amely használat után könnyen eltávolítható a rendszerből, így időt takarít meg a helyszínen.

FERNOX Cleaner F3 10 liter - tisztítószer 2000 liter vízhez termékünkhöz hasonló termékek