A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

Hírek

Hőszivattyúk - Fondital

Hőszivattyúk - Fondital

2023. 02. 26. 15:43:16
A hőszivattyúk alkalmazásával nemcsak egy környezetbarát megoldásra nyílik lehetőség, hanem egyúttal a lehető leghatékonyabb fűtési mód is garantálva van. A Fondital levegő-vizes hőszivattyúi működési elvük révén a környezeti levegőből vonják el az a hőt, melyet aztán a fűtési és/vagy hűtési rendszer működésére fordítódik, mindez pedig egy egyszerű, költséghatékony telepítést is eredményez.
Fűtőtestek - Fondital

Fűtőtestek - Fondital

2023. 02. 26. 15:26:42
Nem szereti a régi, öntöttvas radiátorát? Olyanban gondolkodik, ami eltér az acéllemez fűtőtestektől? Esetleg olyan lakótelepek lakik, ahol kizárólag alumínium radiátorok szerelhetőek a rendszerbe? Legyen szó esztétikáról, praktikumról vagy épp szolgáltatói előírásról, nálunk mindent megtalál.
Design konvektorok - Fondital

Design konvektorok - Fondital

2023. 02. 26. 15:22:23

Megtakarítás, gyors felfűtés, egyenletes hőeloszlás – ezek a Fondital Gazelle EVO gázkonvektor legjellemzőbb tulajdonságai. A Fondital mérnökei az elmúlt 40 évben mindent megtettek azért, hogy készülékeik a legtakarékosabbak legyenek, a megtermelt hőt a helyiségben tartsák, ne az utcát fűtsék.

Fűtőköri modulok - Fondital

Fűtőköri modulok - Fondital

2023. 02. 26. 15:19:12
Egyre több otthonban építenek ki olyan fűtési rendszert, ahol több fűtőkörre van igény, mert szintenként szeretnénk vezérelni a fűtési rendszerünket, vagy radiátoros- és padlófűtési köröket alakítanak ki.
OTTHON MELEGE PROGRAM

OTTHON MELEGE PROGRAM

2017. 08. 25. 20:11:57
Folytatódik az Otthon Melege Program, szeptember 21-től lehet pályázatot beadni a gázkonvektorok cseréjére – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára. Elmondta, hogy a gázkonvektorok cseréjére mintegy 1,5 milliárd forint áll rendelkezésre, az országos keretet lakosságarányosan régiókra bontották.
MAGAS SZÍNVONAL ELÉRHETŐ ÁRON

MAGAS SZÍNVONAL ELÉRHETŐ ÁRON

2017. 07. 26. 21:27:26
Örömmel értesítjük látogatóinkat, hogy 2017-ben tovább folytatódik a Fondital kondenzációs gázkazán akció. Az Antea Condensing, elektronikus szivattyúval felszerelt kombi, valamint fűtő kondenzációs készülékekre vonatkozó ajánlat visszavonásig és legfeljebb 315 Ft-os Euro árfolyamig érvényes.
A FONDITAL GÁZKONVEKTOROK MEGFELELNEK AZ ERP SZABÁLYOZÁSNAK

A FONDITAL GÁZKONVEKTOROK MEGFELELNEK AZ ERP SZABÁLYOZÁSNAK

2012. 07. 05. 14:07:17
Az Európai Unió tagországai számára rendkívül fontos a környezettudatosság, aminek keretén belül az egyik fő cél a károsanyag-kibocsátás visszaszorítása, redukálása. Ennek eredményeként nem is olyan régen úgy változtak a jogszabályok, hogy a turbós gázkazánok kiszorultak a piacról, a hangsúly pedig a lényegesen hatékonyabb üzemeltetést lehetővé tevő kondenzációs készülékekre helyeződött.