A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

FERNOX Protector + Filter Fluid F9 10 LT - inhibitor 2000 liter vízhez

156.702 Ft (123.388 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: FERNOX-62557
Elérhetőség: Raktáron

FERNOX Protector + Filter Fluid F9 10 LT - inhibitor 2000 liter vízhez

A Protector+ Filter Fluid F9 egy továbbfejlesztett inhibitor és beépített diszpergálószer technológia, amely kiváló korrózióvédelmet és vízkőgátlást, valamint pH-szabályozást biztosít a HVAC és a kereskedelmi forgalomban kapható könnyű fűtési és hűtési rendszerekben. Ez az egyedi, a kereskedelmi forgalomban kapható Fernox rendszerbe épített szűrőkkel vagy hasonló szűrőkkel történő használatra szánt inhibitor-csomag aktív diszpergálószert tartalmaz, amely segít a rozsda, a vízkő és más rendszerbeli szennyeződések biztonságos, szűrőn keresztül történő összegyűjtésében. Ez az innovatív készítmény meghosszabbítja a rendszer élettartamát és fenntartja az optimális hatékonyságot. A Protector+ Filter Fluid F9 kompatibilis a kereskedelmi fogalomban kapható összes Fernox termékkel és használható a fűtési és hűtési rendszerekben általánosan alkalmazott anyagokkal és fémekkel, beleértve az acélt és az alumíniumot. Egy 10 literes termék akár egy 2000 literes rendszer kezelésére is alkalmas, 0,5%-os adagolási arány mellett.

  • Egyedi diszpergálószer és inhibitor-csomag, amelyet a rendszerben keringő törmelék fellazítására és szállítására terveztek, hogy azokat a rendszerszűrő biztonságosan összegyűjthesse és eltávolíthassa.
  • Rendszerszűrővel együttesen alkalmazandó.
  • Elsőrangú védettséget biztosít a korrózió és vízkőképződés ellen vegyes fémet tartalmazó HVAC fűtési és hűtési rendszerekben, beleérve az acélt és az alumíniumot.
  • Úgy tervezték, hogy állandóan a rendszerben maradjon, és segítse a rendszer hatékony működését a tisztább csővezetékek és az optimális áramlási sebesség fenntartása révén. Csökkenti a nem tervezett rendszerleállás kockázatát.
  • A fokozott pH-pufferelés a rendszer vizének pH-szintjét a 7 – 8,5 közötti optimális pH-tartományban stabilizálja.
  • Nagy teljesítményű, nem mérgező és alacsony környezeti hatású termék, amely rendelkezik az NSF CIAS és a Belgaqua jóváhagyásával.

FERNOX Protector + Filter Fluid F9 10 LT - inhibitor 2000 liter vízhez termékünkhöz hasonló termékek