A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.
Menü

INDIREKT TÁROLÓK ACV

INOX  használati melegvíztartály, higiénikus, nincs Legionella veszély. Rövid felfűtési idő, minimális energiafelhasználás, kis helyszükséglet. Az Inox melegvíztároló egy külső tartályban helyezkedik el. A fűtővíz a két tartály közötti köpenytérben kering, teljesen körüláramolva a belső tartályt, így a belső tartály teljes felülete a hőátadó felület, ami 1,5 - 2,5-szer nagyobb, mint egy hagyományos csőkígyós tároló esetén. Ezáltal az ACV készülékek rendkívül rövid idő alatt képesek nagy mennyiségű melegvízet biztosítani. A magas hőmérsékleten tárolt melegvíznek köszönhetően kisebb tartály térfogatra van szükség, miáltal csökken a készülék hővesztesége és helyszükséglete.

Válassza ki, hogy melyik termékről szeretne többet megtudni. Milyen alkalmazásra keres megoldást, csak melegvízet szeretne készíteni, vagy emelett fűteni is szeretne? Felújítás, vagy új építés, esetleg korlátozott a rendelkezésre álló hely? Mindenre kínálunk megoldást.

Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Szállítási információk:

  • Az ACV tartályokat kizárólag állítva lehet szállítani, ezeket a tartályokat a futárcégek nem szállítják!
  • Az ACV tartályok szállítása Budapesten ingyenes!
  • A SzerelvényVilág webáruház a jogot fenntartja a különösen nehezen szállítható termékek esetében a szállítási költség megváltoztatására, amit telefonon és e-mailben is jelezzük a megrendelő felé!
  • Esetenként ( pl. extra nagy méret és súly esetén) külön szállítási díjat számolunk fel, erről kiszállítás előtt tájékoztatjuk vásárolóinkat.
Rendezés:
Nézet: