A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.
Menü

FŰTŐKÖRI MODULOK

Magyarországon is elérhetővé váltak a kifejezetten kondenzációs kazánhoz alkalmazható, új kialakítású fűtési rendszerek számára kifejlesztett NOVACOND fűtőmodulok. A direkt és kevert fűtőkörökkel egyaránt ellátott rendszerek így nemcsak hatékonyabban üzemelhetnek, hanem az ehhez szükséges hidraulikus rendszer kialakítása is gyorsabbá válhat, kompakt méretének (400 x 450 x 160 mm) köszönhetően pedig a szükséges hidraulikus elemek kis helyen is elférnek.
A több évtizedes múlttal és gyártási tapasztalattal rendelkező Novasfer S.r.l. NOVACOND moduljait a kondenzációs kazánhoz közvetlenül kell csatlakoztatni, nem rendelkezik beépített hidraulikus váltóval vagy hőcserélővel, újonnan kialakított rendszerek esetén pedig nem is szükséges ezek alkalmazása. A direkt fűtőkört a kondenzációs kazánban lévő szivattyú szolgálja ki, a kevert kör kívánt hőmérsékletéről, valamint üzeméről pedig a modulban található hatutas keverőszelep, valamint egy energia-hatékony fűtőköri szivattyú gondoskodik. A NOVACOND modulok alkalmazása esetén a kondenzációs kazánok lehető leghatékonyabb üzemét lehet elérni úgy, hogy a hőmérsékleti értékek és a szükséges tömegáramok mindig a kívántak szerint alakulnak. Nincs hőcserélő vagy hidraulikus váltó okozta hőlépcső.

Beépített zónaszeleppel (120B), valamint by-pass ággal (120C) ellátott változatban egyaránt elérhetőek, kialakításuknak köszönhetően pedig a termosztatikus szelepekkel ellátott fűtési rendszerbe történő telepítésük is lehetővé válik. Alkalmazható fűtőközeg: víz vagy víz és glycol keveréke 70-30% arányban.

A Novacond modulok az alábbiakat foglalják magukban:
- hőmérővel ellátott golyóscsapok az előremenő- és visszatérő ágon
- visszacsapó szelepek
- mérőhüvelyek a hőmérséklet-érzékelők számára
- Grundfos UPM3 Hybrid 15-70 Erp szivattyú a kevert kör számára
- hatutas, motoros keverőszelep (futási idő: 35 sec.)
- zónaszelep (a 120B változat esetén)
- by-pass ág (a 120C változat esetén)

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: N-26130
Raktáron
353.452 Ft
Cikkszám: N-15000
Raktáron
110.243 Ft
Cikkszám: N-19926120A
Raktáron
281.263 Ft