A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

TAGOSÍTHATÓ ALUMÍNIUM RADIÁTOROK

Nem szereti a régi, öntöttvas radiátorát? Olyanban gondolkodik, ami eltér az acéllemez fűtőtestektől? Esetleg olyan lakótelepek lakik, ahol kizárólag alumínium radiátorok szerelhetőek a rendszerbe? Legyen szó esztétikáról, praktikumról vagy épp szolgáltatói előírásról, nálunk mindent megtalál.

A Fondital alumínium radiátorok maximális komfortot biztosítanak, mind esztétikai, mind technológiai szempontból. Új építésű társasházak, családi házak vagy felújításra váró ingatlanok esetén is kiválóan alkalmazhatóak, széles típus- és színválasztékának eredményeként pedig a Fondital radiátorok nemcsak beolvadnak a lakás berendezési tárgyai közé, hanem akár az adott helyiség dísze is lehet. A fűtőtestekkel alacsony fűtővizes hőmérsékletű, modern rendszerű fűtés esetén is kiváló és egyenletes hőleadást érhetünk el. Lakótelepi lakások vagy egyéb távhő szolgáltatással működő rendszerek esetén a Fondital radiátorok a szolgáltatói előírásoknak is megfelelnek.

A Fondital egyik legismertebb terméke a présöntött, tagosítható Exclusivo alumínium radiátor. Több évtized alatt a Fondital a hagyományos méretű és kialakítású radiátorok gyártásával párhuzamosan kifejlesztette az Aleternum B4-et, valamint a tagosítható fűtőtseteinek egyik legsokoldalúbb tagját a Gardát, melynek különféle változatai 900 mm és 2000 mm közötti kötéstávolságokkal érhetőek el. Utóbbi a hétköznapi gyakorlattól eltérő magasságuknak köszönhetően nemcsak az újépítésű társasházak, családi házak alacsony előremenő hőmérséklettel rendelkező fűtési rendszereihez ideálisak, hanem a lakótelepi fürdőszobákban található csőregiszterek kiváltására is.

A Fondital tagosítható alumíniumradiátorok tehát nemcsak a leggyakrabban előforduló, hanem a hétköznapitól eltérő magasságban is elérhetőek, 350 mm-től 2000 mm-ig – remek alternatívát jelentenek például a fürdőszobákban, hallokban található, álló csőregiszterek vagy egyéb alacsony parapet magasságú radiátorok kiváltására.