A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

FERNOX Protector F1 10 liter - inhibitor 2000 liter vízhez

140.435 Ft (110.578 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: FERNOX-62554
Elérhetőség: Raktáron

FERNOX Protector F1 10 liter - inhibitor 2000 liter vízhez

A Protector F1 véd a korrózió és a vízkőképződés ellen a kis teljesítményű és épületgépészeti fűtési és hűtési rendszerekben. Ez a termék kiváló pH kiegyenlítést is nyújt, amely biztosítja, hogy a rendszerben lévő víz a korrózió és vízkőképződés megakadályozásához optimális pH-tartományban maradjon. A Protector F1 kompatibilis a kereskedelmi fogalomban kapható összes Fernox termékkel és használható a fűtési és hűtési rendszerekben általánosan alkalmazott anyagokkal és fémekkel, beleértve az acélt és az alumíniumot. Egy 10 literes termék akár egy 2000 literes rendszer kezelésére is alkalmas, 0,5%-os adagolási arány mellett. A maximális védelem érdekében a termék koncentrációját rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén növelni szükséges.

  • Megvédi a különböző fémeket tartalmazó HVAC és a kereskedelmi forgalomban hozzáférhető könnyű központi fűtési rendszereket a korróziótól és vízkőképződéstől, így megakadályozza az üzemzavart és a kazán idő előtti meghibásodását
  • Egyedülállóan kombinál egy három inhibitoros formulát: szerves, anódos és katódos korrózióvédelmet nyújt a maximális hatékonyság érdekében.
  • A fokozott pH-pufferelés a rendszer vizének pH-szintjét a 7 – 8,5 közötti optimális pH-tartományban stabilizálja.
  • A magasabb kiindulási pH-érték optimalizálja a teljesítményt a HVAC-rendszerekben jellemzően használt acél rendszerelemeken, miközben továbbra is védelmet nyújt az alumíniumnak is.
  • Csökkenti a karbantartási költségeket és a rendszer nem tervezett leállásának kockázatát, fenntartja az energiahatékonyságot és meghosszabbítja a rendszer élettartamát.
  • Nagy teljesítményű, nem mérgező és alacsony környezeti hatású termék, amely rendelkezik az NSF CIAS és a Belgaqua jóváhagyásával.

FERNOX Protector F1 10 liter - inhibitor 2000 liter vízhez termékünkhöz hasonló termékek