A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

INDIREKT TÁROLÓK INOX ACV

Tisztelt Vásárlóink! Raktárkészlet ,szállítási infók: Szép Mónika 0670 423 12 37

Büszkén jelenthetjük ki , hogy Magyarországon mi forgmazzuk a legtöbb ACV-tárolót és mi rendelkezünk a legnagyobb ACV-tároló készlettel!

Kérjük ha Ön ACV-tároló vásárlását tervezi minden esetben keressen fel minket ,hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletekről vagy a kivánt termék szállítási idejéről!

INOX  használati melegvíztartály, higiénikus, nincs Legionella veszély. Rövid felfűtési idő, minimális energiafelhasználás, kis helyszükséglet. Az Inox melegvíztároló egy külső tartályban helyezkedik el. A fűtővíz a két tartály közötti köpenytérben kering, teljesen körüláramolva a belső tartályt, így a belső tartály teljes felülete a hőátadó felület, ami 1,5 - 2,5-szer nagyobb, mint egy hagyományos csőkígyós tároló esetén. Ezáltal az ACV készülékek rendkívül rövid idő alatt képesek nagy mennyiségű melegvízet biztosítani. A magas hőmérsékleten tárolt melegvíznek köszönhetően kisebb tartály térfogatra van szükség, miáltal csökken a készülék hővesztesége és helyszükséglete.

Karbantartásmentes, inox, anódmentes kiemelten ajánlott!

Válassza ki, hogy melyik termékről szeretne többet megtudni. Milyen alkalmazásra keres megoldást, csak melegvízet szeretne készíteni, vagy emelett fűteni is szeretne? Felújítás, vagy új építés, esetleg korlátozott a rendelkezésre álló hely? Mindenre kínálunk megoldást.

Ha segítségre van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Rendezés: