A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

TÖBBRÉTEGŰ CSÖVEK, PRÉS- ÉS KULCSOS IDOMOK

A Valsir többrétegű csőrendszer alkotóelemei a Mixal és Pexal  csövek, valamint a különböző típusú csatlakozók, melyek révén a használati meleg és hideg víz rendszerek által támasztott igényeknek éppúgy megfelel, mint radiátoros és légfűtő rendszerek, a padló-, fal- és mennyezet fűtési-hűtési rendszerek, a sűrített levegős rendszerek, illetve az ipari alkalmazások követelményeinek. Az egyes elemekre 2 év garancia vonatkozik, a Mixal és Pexal csövek Valsir, illetve General Fittings csatlakozókkal történő szerelés esetén pedig 10 év rendszergarancia biztosított.

A Valsir többrétegű csőrendszer számos alkalmazásra használható: használati meleg és hideg víz rendszerekhez, radiátoros és légfűtő rendszerekhez, padló-, fal- és mennyezet fűtési-hűtési rendszerekhez, sűrített levegős rendszerekhez, valamint ipari alkalmazásokra. A Mixal és Pexal csőtípusok 14 - 90 mm-es átmérőben állnak rendelkezésre (mérettől függően szálban és tekercsben egyaránt), 32 mm-ig pedig előre szigetelt változatban is elérhetőek.

A Valsir többféle megoldást kínál a különböző elvárások kielégítésére, így választékában olyan, a többrétegű csőrendszerekhez alkalmazható csatlakozókat találni, mint a réz- és PPSU préselhető csatlakozók, a szorítógyűrűs csatlakozók, valamint a nagy áramlási keresztmetszettel rendelkező idomokig. Mindezeken felül pedig olyan különleges, a javításokat és az utólagos munkálatokat megkönnyítő csatlakozókat is kínál, mint a megfúró elem vagy a teleszkópos javítói.

További termékkategóriák amik érdekelhetik: