A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

FERNOX Protector + Filter Fluid F9 Express (aerosol) 400ml - inhibitor 130 liter vízhez

12.993 Ft (10.230 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: FERNOX-62491
Elérhetőség: Raktáron

FERNOX Protector + Filter Fluid F9 Express (aerosol) 400ml - inhibitor 130 liter vízhez

Kifejezetten Fernox iszapleválasztókkal szerelt rendszerekhez fejlesztett inhibitor keverék, mely plusz adalékként aktív diszpergálószert is tartalmaz. Hatékonyabbá teszi a beépített leválasztót, így az könyebben gyűjti össze a rozsdát, törmeléket és vízkövet. Teljes védelmet nyújt a korrózió és vízkőképződés ellen. Ez az innovatív, bizonyított összetétel a rendszer élettartamát is meghosszabbítja és fenntartja az optimális hatékonyságot, miközben még környezetbarát is. A koncentrációt az éves rendszerkarbantartás részeként ellenőrizni kell. A hajtóanyag (sűrített levegő) nem keveredik a termékkel, így nem áll fenn annak a kockázata, hogy levegő kerüljön a rendszerbe.

  • Fernox iszapleválasztókkal szerelt rendszerekhez fejlesztett inhibitor keverék, mely plusz adalékként aktív diszpergálószert is tartalmaz.
  • Gyors és kényelmes, 30 másodperc alatt beadagolható egy radiátoron, töltő ágon vagy Fernox TF1 System Filter‑en keresztül, nem kell leengedni hozzá a rendszert
  • Csak rendszerszűrővel használható, elsőrangú védettséget biztosít a korrózió és vízkő ellen vegyes fémet tartalmazó fűtési és hűtési rendszerekben, beleérve az alumíniumot
  • Úgy tervezték, hogy végleg benne maradjon a rendszerben. 130 liternyi rendszervíz (16 radiátor) kezelhető vele, ami 250 m2 padlófűtésnek felel meg.
  • Vízkövesedést és korróziót megakadályozó összetétel
  • Rendkívül hatékony, környezetbarát összetétel. NSF CIAS és Belgaqua által jóváhagyott

FERNOX Protector + Filter Fluid F9 Express (aerosol) 400ml - inhibitor 130 liter vízhez termékünkhöz hasonló termékek