A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.
Menü

FERNOX vízkezelés

A Fernox üdvözli Önt

Az egész világon piacvezető, újításairól ismert megbízható márka, a Fernox az egyetlen vízkezelési adalék gyártó mely fejlett kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik. Innovatív termékeink - melyeket a környezet terhelést figyelembe véve gyártjuk és csomagoljuk – hozzájárulnak az energia hatékonyság javításához és segítenek a vállalkozásoknak és háztartásoknak ökológiai lábnyomuk csökkentésében.

 

A FERNOX

A Fernox volt a világ első vízkezelő termékekkel foglalkozó vállalata. A vállalat, 1964-es megalakulásától kezdve, a mai napig innovatív, az újításokra nyitott szellemben dolgozik. 

A Fernox ma piacvezető termékek és szolgáltatások széles körét forgalmazza világszerte. Ezen a szakterületen a Fernox a világ legerősebb márkája. A vállalatunk által kínált, jelenleg 21 nyelven elérhető termékek költséghatékonyak, többféle környezeti viszony mellett is jól működnek. 
A Fernox négy különböző területen végzi tevékenységét: 

• Vegyszeres vízkezelés – inhibitorok, tisztítószerek, kazánzaj-csökkentők és szivárgástömítők6 
• Hagyományos vízszerelési termékek – tisztítószerek, oldószerek és csőkötéstömítők 
• Berendezések – szivattyúktól a vízkő kiválás csökkentőkig és szűrőkig. 
• Megújuló technológiák - hőátadó folyadékok és tisztítószerek. 

Kiemelkedő eredményeit a Fernox a saját laboratóriumaiban végzett kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenységének köszönheti. Az ennek során kifejlesztett innovatív termékek segítségével vállalatunk irigylésre méltó hírnévre tett szert: a Fernox az egyetlen hasonló vállalat, amelyik termékeivel lefedi a teljes hagyományos fűtésszerelési piacot. A vállalat hangsúlyt fektet a manapság egyre fontosabb szerepet játszó megújuló technológiák területére is, a napkollektoros alkalmazásokhoz, illetve a talaj- és levegő hőjét felhasználó hőszivattyúkhoz alkalmazható hőátadó folyadék gyártásával. 

 

Kutatás-fejlesztés

A Fernox az egyetlen vízkezeléssel foglalkozó vállalat, amely saját, házon belüli K+F létesítményekkel és szakemberekkel rendelkezik. A vállalat által forgalmazott vegyszerek, eszközök és berendezések fejlesztése brit és indiai üzemekben történik. 

A Fernox kutatás-fejlesztés részlegét doktori fokozattal rendelkező szakemberek csoportja erősíti. A Fernox nanotechnológiára és hagyományos módszerekre alapuló termékfejlesztést egyaránt folytat, így folyamatosan vezeti a vízkezelési iparág élmezőnyét. 

A Fernox elsőként jelent meg a piacon számos termékkel, a magas koncentrációjú gélektől a nagy nyomású tisztítógépeken át a Boiler Buddy mágneses szűrőkig. A Fernox K+F részlege jelenleg kulcsfontosságú szerepet játszik a napkollektoros és megújuló technológiák, a szűrő eszközök, hőátadó inhibitorok és teszt készletek kifejlesztésében. 

A Fernox szigorú irányelvei tiltják az állatkísérleteket. A vállalat által gyártott vegyszerek minősítését és jóváhagyását a KIWA, a Belgaqua és a Buildcert végezte. 

Gyártás

A Fernox több mint 120 vegyi terméket gyárt valamint 60-nál is több eszközt és más egyedi berendezést. A cégünk tulajdonában levő gyár automata töltő sorokkal van felszerelve, minden Fernox terméket és berendezését Európában gyártnak ISO 14001 és ISO 9001 szabványok szerint, melyeket a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet felügyel. 

Termékein összetevőit a gyártás során csak a megfelelő módon lehet felhasználni és minden gyártási folyamatunkat Six Sigma eszközökkel szabályozzuk. A Fernox szigorú egészségügyi és biztonsági előírások alapján működik. 

A Fernox beszállítóit gondosan megvizsgálja és etikai alapon választja ki . 

Minőségbiztosítás

A Fernox büszke termékei hagyományosan jó minőségére, és az elismert minőségügyi gyakorlatok és -előírások betartásával elkötelezetten törekszik a legmagasabb szintű minőség fenntartására. 

Cégünk alapanyag beszállítóit a Angol Szabvány Hivatal (British Standard Institute - BSI) is minősíti saját szigorú eljárásai alapján. A Fernox számos terméke elnyerte a COSHH nullás (semleges, nem-veszélyes összetétel) besorolását. 

A Fernox magas minőség iránti elkötelezettsége újabb jele a vállalat kiválóság terén mutatott kezdeményezőkészségének és újító szellemének. A minőség kiemelten fontos a vállalat számára, így termékei és szolgáltatásai továbbra is az iparág legjobbjai maradnak. 

Nemzetközi jelenlét

A Fernox irodái megtalálhatóak Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában, Spanyolországban, Magyarországon, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban, így cégünk mindenhol elérhető. Cégünk erős háttérrel rendelkezik, a vízkezelési megoldások fő szállítója mely berendezéseket gyárt, tesztelési szolgáltatásokat nyújt, folyamatosan kapcsolatban tart fenn szakemberekkel, berendezésgyártókkal, szövetségekkel, hivatalokkal, szerelőkkel és háztartási fogyasztókkal.

A Fernox által kifejlesztett, megbízható és kedvelt termékek minden területre kínálnak megoldást, a vízkezeléstől, tisztítószerektő és inhibitoroktól a forrasztóanyagokig és folyasztószerekig. A termékek közt találhatók egyedi berendezések mint pl. a nagy nyomású öblítőgépek és vízkőkiválás-csökkentők, valamint megújuló technológiákat támogató termékek ide értve a hőátadó folyadékokat és a padlófűtés rendszerek korrózió ellen védő inhibitorokat is. A Fernox gyárt néhány gyorsjavító terméket is a sügős javításokhoz. 

Felelősséggel a környezetért 
A Fernox valamennyi termékének összetétele és csomagolása megfelel a cég vállalati és társadalmi felelősségvállalásról szóló irányelvének. Minden terméket úgy terveztünk meg, hogy elősegítsék az energiafelhasználás hatékonyságának maximalizálását, csökkentve a vállalat üzleti, ipari és magán ügyfeleinek üzemanyag-felhasználását és ökológiai lábnyomát. 

További előnyök 
A Fernox termékek bizonyítottan javítják a fűtési rendszer hatékonyságát és növelik a rendszer élettartamát. A szerelők számára külön előnyt jelent az időmegtakarítás, melyhez a termékeinkkel elért megfelelő a beüzemelés révén jutnak. Ez hozzáadott értéket jelent a vevőknek, és növeli a szerelő szakmai jóhírét. 

Fedezze fel a Fernox termékeinek teljes körét!

Fernox termékcsoportjai:

  • Vízkezeléshez használt vegyszerekA vegyszeres vízkezelő termékek területén az újításaival rendszeresen elsőként a piacon megjelenő Fernox az egyetlen vízkezeléssel foglalkozó gyártó, amely a KIWA által jóváhagyott, kiemelkedő hatékonyságú, környezetbarát termékeket gyárt.
  • Megújuló Energiás Termékek. A Fernox élen járt a megújuló technológiára épülő alkalmazásokat védő és karbantartó hőátadó folyadékok fejlesztésében.

  • Berendezések. A Fernox magas minőségű berendezések és kiegészítők körét tervezte meg és fejlesztette ki, hogy tökéletesen megfeleljen a vízkezelési iparág előtt álló kihívásoknak. Az újítások terén élen járó vállalat egyre bővülő, innovatív tevékenységével támogatja a szakembereket és a felhasználókat igényeik kielégítésében. 

    A szűrőktől a teszt készletekig, alkatrészekig és vízkőkiválás-csökkentőkig minden megtalálható a Fernox által forgalmazott berendezések között. Valamennyi berendezést a legszigorúbb előírások szerint vizsgáltattunk be, így biztosítjuk, hogy vevőink mindig a legjobb szolgáltatásra és a legmagasabb hozzáadott értékre számíthassanak. 

Tovább a termékekhez:

Ajánlott termékek:

 

 

 

NEM TALÁLTA MEG AMIT KERESETT? KÉREM, ÍRJA LE ÜZENETBEN, HOGY MIRE VAN SZÜKSÉGE! KOLLÉGÁINK HAMAROSAN FELVESZIK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!