A Szerelvényvilág webáruház használatához célszerű engedélyezni a cookie-k használatát.
Ezáltal a biztonságos böngészés mellett  a legjobb felhasználói élményt nyújthatjuk az Ön számára.
Ehhez kérjük, kattintson az “Elfogadom” gombra a folytatáshoz.

BAXI MAGO programozható WIFI-s szobatermosztát, Duo-Tec E és Compact E -hez

115.000 Ft (90.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: BAX_7652303
Elérhetőség: Raktáron

BAXI MAGO programozható WIFI-s szobatermosztát, Duo-Tec E és Compact E -hez

• Telefonról vezérelhető
• Szokások alapján ütemtervet készít
• Innovatív és egyedülálló dizájn

Leírás és Paraméterek

BAXI MAGO programozható WIFI-s szobatermosztát, Duo-Tec E és Compact E -hez

Az informatika rendkívül gyors fejlődésének és az okostelefonok rohamos elterjedésének logikus következménye volt az olyan alkalmazások elterjedése, melyek lehetővé tették a háztartási eszközök távolról történő vezérlését. Ez a lehetőség a rádiófrekvenciás vezérlők alkalmazásával már korábban rendelkezésre állt a kondenzációs gázkazánok és hőszivattyúk esetében, de a wi-fi technológiával új szintre emelkedett.
A Baxi Mago programozható, modulációs szobatermosztátja beépített wi-fi csatlakozási lehetőséggel a BDR Thermea csoport (a Baxi ennek a vállaltcsoportnak a legjelentősebb tagja) fejlesztése, amely minden, jelenleg forgalomban lévő Baxi kondenzációs gázkazán és hőszivattyú vezérlésére alkalmas.

programozhatóbeépített wi-fi-vel rendelkező egység egyszerűsíti a telepítők, a szervizközpontok és a végfelhasználók dolgát is, mivel lehetővé teszi a háztartási hőtermermelő berendezések (kazán, hőszivattyú) közvetlen kezelését egy okostelefonos applikáció segítségével, vezeték nélkül.
fűtés az okostelefonról programozható, meg lehet tekinteni a fogyasztási grafikont, esetleges hibaüzeneteket, nyaralási módot beállítani stb. A szokások alapján ütemtervet készít, ezzel energiát takarít meg, de az applikáción keresztül bármikor belenyúlhatunk a programba.
közelség-érzékelő aktiválja a háttérvilágítást, amikor megközelíti a képernyőt, viszont amint nincs használatban, automatikusan kikapcsol. Az okostelefonos alkalmazás segítségével akár egy vagy több termosztáthoz is lehet csatlakozni. Egy termosztát egy fűtési kört kezel, egy termosztáthoz bármennyi okostelefon csatlakoztatható és egy okostelefon is bármennyi termosztáttal együtt tud működni.
Innovatív és egyedülálló design, amely az extrém praktikusat és a modern, vonzó, olasz design esztétikáját ötvözi.

 

Nettó tömeg 0,7 kg

BAXI MAGO programozható WIFI-s szobatermosztát, Duo-Tec E és Compact E -hez termékünkhöz hasonló termékek